Kippenhok

Vanmorgen onwillig wakker geworden. Ik lag zo lekker te slapen 🙁 Vanwege de stress de laatste tijd, maar weer eens mijn bloeddruk gemeten. Makkelijk om zelf zo’n ding te hebben. Links en rechts vielen mee, dus dat is geen probleem. Op naar de paalbergweg voor een nieuwe dag. Hondjes mee om de kasten te verhuizen. Na een half uurtje zweten, stonden de hoge kasten achter ons blok en de lage kasten aan de andere kant. Eindelijk rust achter ons. Niet veel later kwam iemand van de netwerk groep vragen waar “hun” wandje was. Uitgelegd hoe dit ontstaan was. Daar zal wel weer een nieuw ei over gelegd moeten worden, maar voorlopig heb ik rugdekking. Toen kwam het mailtje met de reisbescheiden. Bonaire, we komen er aan! Nog even wat dingen nagevraagd om mijn neurotische neigingen gerust te stellen, maar alle antwoorden waren geruststellend, dus… Dan weer eens op zoek naar de oplossing voor een probleem met puppet. Collega’s klaagden over meldingen uit puppet die onterecht zouden zijn. Iedereen wil puppet al weer uitschakelen. Na lang zoeken, uitproberen en hulp van het puppet-team, bleek dat de fout in de migratie van P7 naar P8 zat. Er was oud P7 spul achter gebleven, die opgeruimd had moeten worden. Puppet ziet dat en waarschuwd 🙂 Dus de klagers hadden de waarschuwingen zelf veroorzaakt (oepsie). Inmiddels werd het wel al weer tijd om de boel in te pakken en naar huis te gaan. Even nog wat boodschappen gedaan en toen snel naar huis. PostNL kwam de ombouw set voor de MagCharger brengen. Daar kan ik ik dus ook aan gaan knutselen. Maar dat pas na het eten. Eerst weer een soepje en een broodje knoflookboter opwarmen. Na het eten de MagCharger omgebouwd. De meegeleverde onderdelen waren toch net niet helemaal geschikt voor de antieke uitvoering die ik had, maar met wat combineren van de oude en de nieuwe onderdelen, kreeg ik de boel toch weer in elkaar. Maar geen licht… Alles dus maar weer uit elkaar geschroefd en onderdeel voor onderdeel doorgemeten. Bleek er toch nog een deeltje te zijn dat ergens tussen moest. Alles weer in elkaar geschroefd. Een paar flinke tikken om wat dingen op zijn plaats te werken en er was licht! Na het roeien kwam Annet ook en de rust kon beginnen. Truste!

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.