Kibbeling

Vrijdag. Mijn weekend is weer begonnen. Annet uitgezwaaid, Colin naar school gebracht ondanks de roosterwijziging waardoor hij het eerste uur geen gym meer heeft. Doorgereden naar mams voor het ontbijt. Toen de ingezette skitrainig weer doorgezet en op naar snowplanet. Het viel zwaar deze keer. Moe in de benen. Na het skieen weer een bak kibbeling gehaald aan de kop van de haven en even lekker in het zonnetje gezeten. Ik begin Meerzicht wel te missen 🙁 Volgende keer maar weer een pannenkoek halen. Thuis nog wat aangerommeld tot het weer tijd was om Colin op te halen. De rest van de middag lekker weinig gedaan en rond etenstijd samen via de döner naar Monique gegaan. Hem daar gebracht en doorgereden naar Hillegom. Annet was er nog niet, want die had een personeelsfeestje van het tien jarig bestaan van het zomerpark. Het zomerpark zelf bestond tien jaar dus iedereen die daar vanaf het begin bij was, was automatisch ook tien jaar in dienst.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.