Bloemencorso

Vandaag zijn we bezig geweest met tafels 🙂 In de ochtend werd de nieuwe eettafel bij Annet geleverd, samen met de twee salon tafeltjes. In de middag werd de oude eettafel opgehaald. Dat was ten de bedoeling. Hij paste niet in de auto. Die moet een keer met een aanhangwagentje opgehaald worden. Aan het einde van de middag zijn we nog even bij het bloemencorso wezen kijken. Dat kwam zoals ieder jaar vanaf Noordwijk op weg naar Haarlem door Hillegom. Het was wat later dan gepland, dus we konden het niet helemaal afkijke, want we werden weer verwacht bij Bert en Caroline voor een etentje met Marga en Ron. Daar hebben we dus de avond verder doorgebracht.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.