En we wandelen weer!

Vandaag bijtijds opgestaan. Op pad voor weer een stukje van de wandeling Westerborkpad. We zijn eerst met twee auto’s naar mijn huis gegaan om daar de auto van Annet vast neer te zetten. Daarna doorgereden naar Putten, waar we de volgende etappe weer zouden starten. De etappe naar Harderwijk. Normaal parkeren we bij Amersfoort en pakken de trein verder, maar omdat we vandaag, aansluitend nog naar de verjaardag van Rachel en Sheleena gingen, was het practischer om nu gewoon bij het startpunt te parkeren. Dat scheelde dan in ieder geval een trein ritje. Bij de P+R was nog een cafeetje open, waar we eerst even wat hebben gedronken. Er stond een heel musem aan oude Indian motoren voor de deur. Dat was duidelijk de motorclub die met een ritje bezg was. Het tentje bleek ook eigenlijk niet officieel open te zijn, maar daar voor die club aanwezig was. Maar een paar verdwaalde betalende wandelaars waren geen probleem. In eerste instantie hoefde Annet de koffie niet te betalen, omdat ze dachten dat we bij die club hoorden. Maar eerlijk als we zijn, gezegd dat we gewoon aangewaaide wandelaars waren en netjes betaald. Na de koffie, lekker op pad. Het weer was prima! Het zonnetje stond hoog aan de hemel, maar het was wat benauwd. Dat werd waarschlijk veroorzaakt door het voorspeld onweer. Onderweg weer eens caches gevonden. Twee stuks: Het hoogte punt! lag ergens in het bosgebied weg van het pad. Aan de rand van Harderwijk, achter de joodse begraafplaats vonden we have a nice day!. Die was niet al te moeilijk te vinden, want het stronkje wat er boven op stond was van een soort hengsel voorzien om het makkelijk op te kunnen tillen. Zelfs zonder GPSr had ik die wel gevonden 🙂 Annet en ik voelden ondertussen alletwee best dat we een stuk gewandeld hadden. We waren blij dat we het station bereikt hadden en dat we uitgewandeld waren. Wat je dan in een paar uur gewandeld hebt, is vervolgens met de trein in een kwartiertje weer ongedaan gemaakt en voor je het weet sta je weer bij de auto 🙂 De motorclub was inmiddels weg en het cafetje was maar open gebleven, want er zaten nog diverse mensen op het terras. Via Nijkerk naar Almere gereden voor de verjaardag Rachel en Sheleena. Daar was het gezellig druk, maar we zaten langzaam maar zeker in te kakken, dus we zijn weer bijtijds op huis aan gegaan. We moesten nog een stukje omrijden, want de A6 Was voor een groot dee afgesloten voor werkzaamheden. Maar vlak voor de brug, kon je er weer op. Voor het gemak hebben we een lekker portie Chinees gehaald en zijn we naar mijn huis gereden. De Chinees opgegeten en lekker in bed gestort.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.