Waakdienst gaat weer in

De vermoeidheid van gisteren, zat er nog goed in vanmorgen. De pauze tussen de laatste twee Westerborkpad etappes heeft er in gehakt. De souplesse was er behoorlijk uit. Maar gelukkig begint er weer een werkweek. En als bonus mag ik ook weer een weekje waakdienst lopen. Aan de paalbergweg bleek dat tegenwoordig ook maandag kippenhok dag is. Dat bleek de vorige keer dus geen incident te zijn 🙁 Gelukkig had ik de NC hoofdtelefoon nog steeds te leen, dus die is weer van pas gekomen. Na het werk eerst langs huis om de kofferbak een beetje leeg te ruimen. Daar had zich ondertussen wat spul verzameld. Van boven de hamnerboor en de waterpas weer mee naar beneden genomen voor in de kofferbak. Toen naar mams. Na mams, nog even een Colatje gehaald bij Chananja. Die zat zich af te vragen hoe ze zonder de hoofdprijs te betalen bij storytell, toch luisterboeken voor Raimo kon bemachtigen. Uiteindelijk kwamen we gewoon terecht bij de luisterboek-app van de openbare bibliotheek waar hij al lid van was. Weer een gevalletje van te moeilijk zoeken terwijl het makkelijk kan. Uiteindelijk weer in de auto gestapt en naar Hillegom gereden. Dat leek me gezelliger dan alleen thuis te zijn.

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.