Motormuis…

Vanmorgen vanuit Hillegom naar de paalbergweg gereden. Het nieuwe knooppunt Badhoevedorp is niet echt een verbetering. Het is er nog steeds altijd erg druk. Dat de rest van de A9 ook nagenoeg vast stond, hielp ook niet mee. Dus op mijn gemakkie doorgesukkeld. Op het werk ging alles zijn gangetje. In de middag kwam dan toch de handyman voor de restpuntjes van de herinrichting van de etage. De hoge kasten waren beschikbaar en stonden niet veel later op hun plek. De afdeling connectivity ook weer blij. De overbodige bureaus werden even later weggehaald en de stapel oude dozen met troep ging ook de dodo achterna! Deze hield van aanpakken. Na het werk toch nog even lang de motormuis 🙂 Even informeren waar ik allemaal op moeten letten als ik toch weer een motor ga kopen. Nu namelijk niet naar de dealer voor een nieuwe, maar ergens een leuke gebruikte brommer op de kop tikken. Tja… Welke??? Binnenkort maar eens kijken of ik proefritjes kan maken op een Yamaha R6, een MT09 en een Suzuki V-Strom. Via de supermarkt naar huis. Gezond aardappelen en groeten gemaakt en rustig de avond in.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.