Dagje Apeldoorn

Vannacht compleet in de stress wakker geworden. Wist niet waar ik het moest zoeken. Liep als een kip zonder kop door mijn huis. Uiteindelijk maar iets gedronken en naar de wc gegaan en weer iets rustiger in bed geploft. Vervolgens werd ik ‘s morgens wakker uit de meest debiele droom die ik me kan herinneren (en dat zijn er al niet zo veel). Iets met de verdeling van een verwarming uit een erfenis waarvan dan weer de discussie was hoeveel water er in moest blijven. En dat alles speelde zich dan in de nabijheid van een station waar ik haltes miste en mensen op moest halen die de weg niet kenden naar die verwarming… Zeg het maar… Of laat eigenlijk maar 🙂 Niet geheel relaxt begon ik dus aan de dag. Snel nam de routine de overhand weer en liep alles verder wel goed. Alles ging verder zonder problemen. Samen met Colin naar de bushalte, waar we dus nu samen op de bus gingen wachten. Hij moest de 145 hebben en ik de 195. Monique gaat tegenwoordig ook met het OV naar hun locatie in Den Haag, dus die stond ook te wachten. De 145 en de 195 kwamen gelukkig tegelijk aan, zodat ik toch zeker wist dat hij in de bus zat. Dat blijft nog steeds een beetje spannend met het gezeik dat we al gehad hebben met die lijn. En toen zat ik met Monique in de bus naar Schiphol. Daar scheidden onze sporen weer, want we moesten ieder een andere kant op. De aansluiting op de intercity was niet optimaal, dus ik moest nog even wachten, maar ach, het scheelde me een ritje naar de paalbergweg. Op Schiphol is het treinverkeer iets omvangrijker dan op Holendrecht. Voor mijn trein kwam, heb ik er nog drie laten gaan met andere bestemmingen, maar om 8:36 vertrok ik dan direct naar Apeldoorn. Alles ging vandaag op zijn gemak, dus later dan de planning kwam ik op onze Apeldoornse locatie. Alle plekken waren bezet, dus heb ik me in het stiltekamertje teruggetrokken 🙂 Ook niet verkeerd. Na de werkoverlegen, ben ik weer naar huis gegaan. De borrel sloeg ik maar over, want Colin zou vanavond al weer naar Monique gaan. En anders zou ik hem twee weken niet meer zien, omdat morgen de vakantie begint. Deze vakantie is hij bij Monique. Na hem weggebracht te hebben nog even bij mams gebleven en toen naar huis. Daar verder geklust aan de site. Het foto album van het Westerborkpad liep al een paar etappes achter.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.