Dagje klussen

Vandaag bij Annet wat klusjes gedaan. De planken moesten nog blind opgehangen worden en de lamp moest ook nog boven de tafel verplaatst worden. Ik had van de week mijn hamerboor al meegenomen, dus met de planken kon ik meteen aan de gang. Eerst even besloten waar ze precies moesten komen. Toen de gaten geboord, de bouten in de muur gedraaid en de eerste plank er op geschove. Er moest nog wat aan de bout gedraaid worden om de plank netjes te krijgen, maar daar waren de bouten voor gemaakt. De tweede plank ging makelijker, omdat ik het truukje nu kende. Toen nog even naar de lokale bouwmarkt om de spullen te halen om de lamp te verangen. De lamp rechts boven de nieuwe tafel gehangen en de draad door een gootje naar het oude ophangpunt gedaan. Hout oude punt afgedenkt met een kapje en alles was weer geregeld. Toen de kwalificatie in Baku bekeken. Max start weer als vijfde. Tussen alle bedrijven door, druk bezig geweest met het teurg proberen te halen van de gegevens van de berklooide USB-stick. Het zioet er naar uit dat ik zo goed als alles wel weer terug heb. In ieder geval het overgrote deel. Tijdens het bij elkaar garen van alle GPSr sporen, ging er hier en daar wel wat mis, maar over het geheel genomen denk ik niet veel kwijt te zijn. Het lijkt er op dat de overschreven delen van de stick alleen de programmatuur bevatte. Die zet ik er wel opnieuw op. Dat is een kwestie van downloaden. Na het eten nog een rondje gelopen en de rest van de avond gaan we lekker op de bank hangen.

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.