Bijkomen en in de actie.

Veel te vroeg wakker natuurlijk, maar stug blijven liggen tot een normaal opsta tijdstip. Het ontbijt hebben we vandaag nog genuttigd in het restaurant. Na het ontbijt hebben we ons biede duikbasis gemeld voor spullen. Het verhaal van het marine park aangehoord, de rondleiding langs de faciliteiten gehad en Bart weer gezien! Dat was weer wat jaartjes geleden! Zijn zoon is nu ook gewoon een volwassen man geworden. Pffff, wat gaat het hard. Voor de tag voor het marine park moesten we nog even op pad voor dollars, dus mag een maar een rondje eiland gedaan. Een tussenstop bij het goto meer en bij de grottekeningen. Daar de eerste Antilliaanse cache gevonden en weer in het dorp naar de pinautomaat, maar de pin automaten gaven geen thuis 🙁 In de supermarkt vingen we ook bot en daar kon ik uiteindelijk. In credit card gebruiken. Daar kon ik kater ook nog mee pinnen, vreemd… Maar dat Via de bank app zag ik dat mijn kaart “opeens” alleen binnen Europa bruikbaar was. Terwijl ik er in Jordanië en in Egypte mee heb kunnen pinnen. Hoe dat opeens op Europa stond is me een raadsel. Vervolgens trad bij het aanpassen een of andere fout op! Wat ene bagger programma is het toch! Als je het een keer nodig hebt, laat het het afweten… Terug op het resort ons weer gemeld bij de duikbasis voor de tag en de check duik. Die bleek mee te vallen. Het ging er alleen omdat je je eerste duik voor je resort maakt om zeker te zijn dat je spullen in orde zijn. Dus hebben we lekker over de front porch gezworven. Of barneys rubble zoals dit koraal kerkhof ook wel bekend staat. Ik bleek in één keer voldoende lood te hebben en Annet had genoeg aan wat ze zelf mee had en het extra uitzoek gewicht dat we mee hadden. Dat was het eerste duikje dan. Spullen weer opgeruimd, nog even bij het zwembad gehangen en toen het eten gemaakt. Annet heeft tostis en een soepje bedacht. Na het eten nog lekker gehangen en met een Only Friends griend die ook op Bonaire bleek te zitten afgesproken om morgen te gaan duiken.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.