Sampler

Zondag, dus alles dicht ook de bakker waar we brood wilden halen. Dan maar zo door naar The Lake. Hier komt het dubbel rif samen. Lekker rondgezweefd boven de koraalriffen. Na dit duikje terug naar Eden Beach. Lekker geluncht met een Beach burger en daarna ons gemeld bij de stijger voor een bootduikje. Dat wed Sampler bij klein Bonaire. Mooie plek. Twee grote groene murenes gezien en een beerkrab die bezig was een hol te graven. Bij het weer aan boord klimmen, gleed ik van het trappetje wat me weer een openliggend scheenbeen opleverde. Gelukkig het been met de oude littekens, dus dat scheelde. Terug in ons hutje geprobeerd online in te checken. Dat lukte zowaar en dat was maar goed ook, want samen op de middelste twee van een rijtje van vier zitten lijkt me niets. Geruild met twee stoelen aan de linkerkant. Hebben we in ieder geval vrij toegang tot het gangpad. Al mijn duikspullen te drogen gehangen en nog lekker wat gaan lezen.

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.