In Memoriam, Elka

Dat is de makke van een wat groter tijdverschil. De hele vakantie midden in de nacht wakker worden, omdat je bioritme vindt dat het tijd is, maar dan na thuiskomst ‘s morgens niet wakker te hakken zijn, omdat je er inmiddels toch aan gewend was 🙁 Pfff, kijken hoe lang dit gaat duren. Kan me niet meer herinneren welke kant op ik het meeste last had. We gaan het afwachten… Dat je op de heenreis op Schiphol nog net even hoort dat een collega is overleden, maakt dat je daar bij terugkomst pas echt iets mee kunt… Dus ga je nu opeens naast een bureau zitten dat voorlopig leeg blijft… En dan valt je de droeve taak ook nog ten deel om de persoonlijke spullen uit te zoeken en in een doos te doen. Er valt me niet veel erger dan dat. Dat is dan alles wat er van je over blijft… Een kartonnen doos met wat spulletjes. Aan het einde van de middag zat dag één er weer op. Gelukkig is het morgen al weer een vrije dag. Ik was wat langer door gegaan zodat ik aansluitend meteen langs de [DONER]. Die verleiding heb ik op Bonaire kunnen weerstaan. Vanwege een vergadering van onze VvE kon ik ook niet naar [OF]. Het ging over de geplande aanpassingen in de rookafvoer kanelen om ze om te bouwen voor HR ketels. Op zich positief, maar dan zit ik straks met een overbodige VR ketel. Maar goed, daar is het laatste woord nog niet over gezegd begreep ik. Weer thuis lekker aangerommeld. Foto’s georganiseerd, duikcomputer uitgelezen, verder geprobeerd de kapotte USB stick uit te lezen, enz. Later op de avond kwam Annet nog en werd het bedtijd.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.