Spoeluhhhhh

Vanmorgen wel vroeg wakker geworden, maar nog even blijven liggen. Dat had ik nodig. Tegen twaalf uur werd ik uit mijn bed gebeld 🙂 Ik heb maar niet de moeite genomen om nog wat te eten te maken,maar ben gewoon gemakkelijk naar het Amsterdamse bos gegaan om bij Meerzicht te lunchen 🙂 Terug thuis heb ik alle duikspullen nog maar eens nagespoeld alvorens ik ze op ga bergen. Ondanks het spoelen dat al gedaan was, zaten er toch nog randjes zout op onderdelen. Hardnekkige troep! Na alles weer uitgespoeld te hebben, ben ik toch nog maar even naar SnowPlanet gegaan om een uurtje te skiën. Met een gekneusde rib en een beschadigd scheenbeen, gaat dat toch minder lekker 🙁 Maar toch lekker een uurtje afdalinkjes gedaan. Vandaag ook nog op de baby-piste geweest om te ervaren wat er gebeurd als je achteruit glijdt. Daar gaat dat niet zo snel, dus is het makkelijker te voelen hoe of wat. Afgezien van het feit dat je niet ziet war je naar toe gaat, valt het wel mee. Het sturen gaat op soortgelijke manier en vrij makkelijk draai je weer terug. Ten minste , dat is de theorie op dit stukje. Op een echte helling, waar de snelheid wat hoger ligt, zal het wel even een ander verhaal zijn, maar blijven oefenen! Na een uurtje had ik het wel weer gezien en heb nog even aan de kop van de haven een portie kibbeling gegeten. Lekker in het briesje naar het fort eiland kijken. Op de terugweg nog even langs mams. Bakkie koffie en even afspreken om een keer haar rijbewijs te gaan verlengen. Thuis weer aan de knutsel. Na het etende spullen voor het weekeinde weer ingepakt en op pad gegaan naar Hillegom.

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.