Wieg bekleden

Lekker beetje uitgeslapen. Annet was al naar het dorp geweest voor wat boodschappen. Om elf uur kwam Nel langs om te helpen met het bekleden van de wieg voor het aanstaande kleinkind. Ik heb uiteindelijk kunnen redden wat er te redden viel van de USB stick. Beter gaat het niet worden. Ik ben al wel in staat geweest om  het kaartje van het Westerborkpad weer uit te breiden met de meest recente wandeling. Ook het foto album is verrijkt met wat foto’s van het meest recente stuk.

Beginpagina » Wieg bekleden » Wandelingen » WBP Westerborkpad
. Annet en Nel zijn lekker de hele dag bezig geweest met het bekleden van de wieg.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.