Moederdag

Vanmorgen samen met Annet naar haar moeder geweest voor moederdag. In eerste instantie wist ze niet wie ik was, maar toen Annet mij naam noemde, was het “O ja”. Sommige dingen zakken al weg. Andere dingen zijn dan weer wel nog bekend. Ze keek bijvoorbeeld erg uit naar haar aankomende achterkleinkinderen. Henk en Nel kwamen ook nog even langs en tegen etenstijd hebben we haar naar de gemeenschappelijke ruimte gebracht en zijn we weer weg gegaan. Terug bij Annet kwamen de kids langs voor de lunch. In de middag nog naar mijn moeder geweest. Ze was heel erg blij met de bos bloemen. Terug in Hillegom biefstuk, asperges en krieltjes gegeten en de rest van de avond lekker aangerommeld.

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.