één-euro-ontbijt-IKEA

Vannacht heerlijk geslapen! Gisterenavond nog even in bed gelezen tot mijn ogen dicht vielen. Dat werd dan wel wat later dan normaal,maar langzaam schuift het bioritme weer naar de Nederlandse tijd. Vanmorgen net voor de wekker wakker geworden, maar niet zo vroeg als eerder en niet zo gesloopt. Aan de paalbergweg met Jos een ontbijt afspraak bij de IKEA gemaakt en tegen openingstijd daar heen gelopen. Lekker ontbeten voor een euro en weer aan de slag! Aan het einde van de werkdag nog even boodschappen gaan doen en door naar huis. René kwam nog even langs zodat ik on helpen met het instellen van zijn nieuwe telefoon.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.