PlastyFix

Vanmorgen weer ouderwets geen zin om mijn bed uit te komen 🙂 Wat lig je dan lekker 🙂 Na de derde snooze dan toch maar op gang gekomen. Door het gekneusde rib, de daardoor onstane compensatiepijn in mijn onderrug en de onzekerheid over vervoer heb ik Only Friends maar afgezegd. In de loop van de dag kon ik mijn auto dan weer ophalen. De deuk was netjes uit de motorkap gehaald. Een klein putje dat ergens anders in de kap zat hebben ze meteen maar meegenomen. De kap is dus weer helemaal strak! Thuis lag ook de PlastyFix in de brievenbus. Het vervormbare plastic. In heet water wordt het vervormbaar en na afkoelen verhard het weer. Hier ga ik een steuntje van maken om de camera in het onderwater-huis te fixeren. Na lang pielen heb ik nu vermoedelijk eindelijk gevonden hoe de camera het goed blijft doen. We gaan het zien. Wat later op de avond kwam Annet en tot slot kwam Colin ook weer. Die had ik al weer een poos niet gezien door de vakantie.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.