Lekker lezen

Sinds lange tijd weer eens een reguliere donderdagochtend. Annet bijtijds naar Hof van Sloten en Colin weer om naar de bus te begeleiden. Aan de paalbergweg heb ik de sleutels van onze kasten nog kunnen ophalen bij de receptie. Die bleken aan een verkeerd persoon geadresseerd te zijn. Maar ik heb nu dus gewoon weer de kast achter me ingericht met mijn spullen. In de pauze nog even een wandelingetje naar de IKEA gemaakt. Na het werk naar mams en samen met Colin wat gegeten. Thuis weer verder met het configureren van een Raspberry Pi met PiHole en een andere met een nieuw project: PiVPN. Misschien dat ik daarmee eindelijk het netwerk van Annet aan dat van mij kan knopen. De standaard Ziggo router weigert dat te doen. Ondanks alle documentatie die zegt dat het moet werken, werkt het niet. De Ziggo helpdesk heb je ook geen reet aand, dus proberen we het nu langs deze weg. Verder  bijtijds naar bed om ik og wat te lezen. Truste!

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.