Hee pannenkoek!

Opstaan, Colin zijn bed uit motiveren 🙂 ochtendritueel afwerken en naar mams. Na het ontbijt zijn we naar hoofddorp gegaan om haar nieuwe rijbewijs op te halen. Ze mag er weer vijf jaar van genieten. Rond lunchtijd lekker naar Meerzicht en nog even van het mooie weer genieten langs de ringvaart. Thuis nog even wat voorbereid voor de wandeling morgen. Uitzoeken welke bussen we het beste kunnen gebruiken en de caches langs de route laden. In de middag weer naar het Kaj Munk College om Colin weer op te halen. Ondertussen boodschappen gedaan voor het eten. Het leek Colin wel weer eens lekker om bloemkool met een varkenshaasje te eten. Dus dat heb ik in huis gehaald. Tegen etenstijd hebben we het samen gekookt. Colin weet precies hoe hij dat varkenshaasje moet bakken 🙂 Samen lekker gegeten. Toen begon de verwarring… Ik merkte aan Colin dat hij in de veronderstelling was dat hij het weekend bij mij zou zijn, terwijl de agenda anders zei. Er was ook op geen enkele manier contact te krijgen. Whatsapp werd niet gelezen, sms niet beantwoord, bellen gaf het buiten bereik getoeter, familie wist ook verder niets… Dus voorlopig is Colin gezellig bij mij 🙂 Dat levert voor de rest van het pinksterweekend wel een aantal uitdagingen op. We zouden niet stilzitten zeg maar 🙁 Maar dat zijn allemaal dingen waar we hem niet blij mee maken. We gaan het zien. Annet was nog even wezen wandelen met haar zus, voor ze naar me toe kwam. We zouden morgenochtend vroeg vertrekken voor een stukje wandeling Westerborkpad, maar of dat door kan gaan???

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.