PlastyFix knutselwerk

Annet ging bijtijds weg naar haar moeder. Colin en ik konden nog even uitslapen. Vandaag met de PlastyFix aan de gang. Met de PlastyFix een steuntje voor mijn camera in het onderwaterhuis geboetseerd. De korrels in heet water gegooid en gewacht tot ze transparant werden. Toen bij elkaar gekneed tot een kluit plastic en in het onderwaterhuis op de goede plek geprakt. Nog een keer verhitten om het nog iets aan te passen naar nu ziet het er uit of het goed zit. Nog een beetje netjes glad schuren en de camera frustraties behoren hopelijk tot het verleden. Daarna samen met Colin naar Meerzicht. Het was al wat  later, dus toen we weer thuis waren hebben we de spullen ingepakt om naar Hillegom te gaan. Na het eten lekker oubollig naar duel in de diepte zitten kijken.

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.