Beetje improviseren

Vanmorgen op pad naar het Haarlemmermeerse bos om te kijken bij de triatlon die Luke gaat doen. Hij start om elf uur. Colin bleef liever in Hillegom om te chillen en om later aan zijn huiswerk te werken. We waren lekker op tijd voor de start en te midden van een hele groep andere sporters stortte Luke zich in het water. Ze moesten twee rondjes om de boeien zwemmen en tussen de rondjes wel nog even het droge op om een klein ommetje om een hek te maken. Lekker op schema kwam hij het water weer uit om op een holletje door te gaan voor het fietsen. Toen hij op weg was, zijn we naar een kruising gelopen, waar de fietsers een paar keer langs kwamen, zodat we hem daar konden volgen. Bij het naderen van de kruising, zagen we hem net voor de eerste keer de hoek om gaan. Hij deed het sneller dan wij 🙂 Maar daar hebben we hem dan een paar keer langs zien komen. Tijdens zijn laatste lange stuk zijn we weer terug gelopen naar de wissel plek om op tijd te zijn om hem binnen te zien komen. Vervolgens mocht hij nog een fijn stukje rennen. De organisatie had nog een leuk extraatje in het parcours opgenomen: Big Spotters Hill, de nep piramide die ten tijde van de Floriade is opgebouwd. Die moesten de renners twee keer op en weer af 🙁 Bij de finish zagen we hem met twee uur vijfendertig minuten en tweeënvijftig seconden op de klok aftikken. Dat is dan wel de tijd met de wissels er in. De netto wedstrijdtijd komt later. Na de finish zijn Annet en ik weer terug naar Hillegom gegaan om te kijken hoe Colin het deed. Die was lekker bezig met zijn Duits. Na het eten zijn we met z’n allen naar Pompe gelopen om Sundaes te halen. Ik trakteerde op voorwaarde dat er wel meegelopen werd 🙂 Meenemen deden we niet aan 🙂 Na de ijsjes nog lekker de avond gevuld met “Duel in de Diepte“.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.