Jumbo racedagen

Vandaag weer een dagje waarop ieder zijn ding doet. Ik ging net Joep naar Zandvoort voor de Jumbo racedagen powered by Max Verstappen. Daardoor had Annet de tijd en rust om met haar zus naar de sauna te gaan. Colin die opeens in het programma gevallen was, bleef lekker in Hillegom. We hadden nog een kaart voor de race kunnen regelen, maar hij gaf de voorkeur aan uitslapen 🙂 Dus iedereen op pad. Vanwege een hele rits mensen die opeens hun OV moesten opladen en dat kennelijk nog nooit eerder gedaan hadden, misten we onze trein. Toen we het circuit opliepen, hoorden we net Max vertrekken voor zijn eerste demo. Dus eerst maar eens rondneuzen in de paddock. Vervolgens een plek gezocht in de Tarzanbocht. We hadden nog tijd voor de volgende race begon, dus zijn we eerst maar een zak patat en wat te drinken gaan halen. Terug bleek ons mooie plekje uiteraard bezette, dus maar een ander plekje gezocht. De toerwagen race was weer leuk. Prins Bernard bakte er niet veel van, maar die rijdt waarschijnlijk toch alleen voor de hobby mee. Tim Coronel wist zich wel vanaf de laatste plaats naar plek veertien terug te werken, maar daar bleef het bij. Na die race ging Max in een open toerbus een rondje circuit doen, terwijl de drifters er omheen en tussendoor gingen. Vooral de gekleurde rook was leuk. Door spullen in de compound van de banden, verbranden de banden met gekleurde rook. De paarse was het meest zichtbaar. Na twee rondjes was de gekleurde rook op en moesten ze nieuwe banden laten monteren. Na het driften hadden we het wel gezien en zijn we weer terug naar Hillegom gegaan. Colin was weer lekker met zijn huiswerk aan de gang. Samen hebben we zijn Duitse presentatie nog even doorgenomen. Dat zit wel goed 🙂 Na het eten heb ik Colin weer naar Monique gebracht en ben ik nog event bij mams langs gegaan en toen weer naar huis gegaan. De werkweek gaat weer beginnen!

About Peter Hofman 2223 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.