Balkonia

Vanmorgen moest ik nog even snel mijn spullen uit weekend-modus naar werkweek-modus verhuizen. Ofwel mijn tas voor door de week weer inrichten. Anders sta je weer zonder pasje bij de poort,of blijk je je werk-telefoon vergeten te zijn. Verder zonder rare dingen de dag weer begonnen.  In de pauze nog even naar de IKEA om een extra hoofdkussen te halen. Na het werk nog even langs de Praxis om de bestelde waterslagdemper op te halen. In de flat klapper hier en daar een waterleiding als een kraan dicht gaat. Ik heb gemerkt dat mijn vaatwasser zich daar ook schuldig aan maakt, dus ga ik daar een demper bij monteren. Het laatste restje oude fischertechnik werd ook opgehaald. Ook nog een oude LP gedigitaliseerd en een soepje opgewarmd. De waterslagdemper moet op een t-stuk gemonteerd worden met afdichttape. Die had ik niet dus die moet ik morgen nog even halen. Toen werd het tijd om lekker op het balkon te gaan zitten lezen. Druilregen op de achtergrond, lekker briesje langs de flat en chillen! Toen het te koud werd, maar naar binnen gegaan. Net op tijd om Annet binnen te zien komen. Die bleef ook nog een nachtje slapen.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.