Geen knal meer.

Vanmorgen weer net op tijd achter de bus kunnen parkeren. Het blijft een uitdaging om op tijd weg te kunnen komen. In mijn bila met Roel weer eens aangegeven wat me niet beviel. Hij vroeg hoe het ging, dus heb ik het maar gezegd. Het blijft balen dat ik als enige in Amsterdam zit. Daardoor raak je steeds meer geïsoleerd van de rest. En dan ben je ook nog bezig met dingen waar de rest zo min mogelijk mee te maken wil hebben, dus dat schept ook weer afstand. Dus moeten we maar eens gaan nadenken over hoe we dit aan kunnen pakken. Wordt vervolgd… In de pauze bij de bouwmarkt teflon tape gekocht om de waterslademper te kunnen monteren. En een kannetje motorolie, want het pijl begint laag te worden. Hij moet weliswaar binnenkort naar de garage, maar dat is geen reden om de boel maar op zijn beloop te laten. Na het werk naar mams. Nasi gegeten en een stukje cabaret gezien op televisie. Daarna samen met Colin weer naar huis. Met behulp van de teflon tape, de waterslademper gemonteerd. Het lijkt nog allemaal waterdicht te zijn ook. Hij sit gewoon tussen de kraan en het waterslot van de vaatwasser. Dat was ook een van de veroorzakers van het klappen. De gewone kraan is meteen ook uit geklapperd 🙂 Die zit zo dicht bij de demper, dat het effect daar ook is. Tot slot nog even gezorgd dat de back-ups van de site van Chananja ook weer automatisch gaan lopen. De oude back-up plug-in uitgeschakeld, dat was toch een onding en de nieuwe ingeschakeld. Het wp-backup bestand gemaakt met de instructies om updraftplus af te trappen en op een gratis cron site een account gemaakt voor haar waar de back-up link vanaf wordt gestart… “And Now We Wait”. Zondag weten we meer. Verder ga ik weinig meer doen. Lekker op het balkon een boek lezen of zo. Misschien vanavond naar Saturnus kijken. Gisterenavond bleek die super helder aan de hemel te staan. Hopelijk straks weer. Moet de bewolking wel even weg, maar dan gaan we kijken of er nog wat van te fotograferen valt. We gaan het zien.

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.