Solo

Na het vrijdagochtend ritueel weer eens gaan skiën. Een beetje voorzichtig aan met mijn rib, maar dat ging goed. Het gaat toch langzaam maar zeker makkelijker. Bochten op één been lukken ook steeds beter. Nog niet overtuigend hoog, maar wel los van de piste. Na anderhalf uur ha dik het wel weer een beetje gezien en ben ik nog een bak kibbeling gaan halen op de kop van de haven in IJmuiden. Nog even langs de garage om een afspraak te maken voor een beurt en APK en door naar huis. Even lekker hangen voor ik weer naar het Kaj Munk College om Colin weer op te halen. Thuis nog even gehangen en toen samen op pad voor döner 🙂 Ik ten minste, Colin nam shoarma. Na ons etentje, samen op pad naar Pathé voor de nieuwe Star Wars film: Solo. Wat bleek… De floppers (ben overduidelijk geen fan) traden op in de stadion. Mega druk daar dus. De file richting parkeerterreinen begon al op de snelweg. Gelukkig wilde iedereen linksaf, dus kon ik makkelijk rechtsaf de snelweg weer op terug. Een afslag verder kwam ik bij mijn werk aan. Daar had ik een mega parkeerterrein bijna voor mij alleen 🙂 Even met de metro en we waren snel ter plaatse bij de bioscoop. Wel een beetje vroeg, dus nog maar even door de MediaMarkt gezworven. Daarna ons door de roze meute heen geworsteld naar de bioscoop. De film was briljant! Geen typische Star Wars film, maar dat was eigenlijk wel ene pluspunt. We weten nu in ieder geval hoe Han Solo aan zijn naam komt en hebben we ook gezien hoe snel de Millennium Falcon de Kessel run nu eigenlijk gedaan heeft. Ook is nu duidelijk hoe Han er aan gekomen is. Meer gaan we nog maar niet vertellen over de film. Duidelijk is ook dat dit hoogstwaarschijnlijk niet het laatste Start Wars verhaal was dat ze naast de eigenlijke cyclus draaien. Er zijn weer genoeg op en eindjes over gebleven voor een volgende “… : A Star Wars Story”. Met de metro weer terug naar de paalbergweg. Het hek was inmiddels dicht maar de beveiliging herkende me meteen als BHV-er, dus het hek ging zonder problemen open. Snel naar huis en naar bed.

About Peter Hofman 2193 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.