Rustige Zaterdag

Vandaag een relatief rustig dagje gead. Uitgeslapen na de film gisterenavond. Tegen lunchtijd, samen met Colin naar Meerzicht voor lekkere pannekoeken. Daarna nog even naar Hoofddorp om een kaart te kopen en Colin wist nog een goed adres voor ijsjes 🙂 In de avond Colin en de spullen even in Hillegom afgezet en doorgereden naar Lisse voor de verjaardag van Nic. Dat was het dan weer. Truste!

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.