Freubelen…

Ook vandaag lekker uitgeslapen. Er stond ook gelukkig weinig op de planning. De F1 in Monaco begon goed. Max was al voor de kwalificatie in de muur gereden en kon niet eens kwalificeren. Hij mocht lekker achteraan starten. Zijn teammaat stond vooraam, dus het hele veld zat in een Red Bull sandwich 🙂 Ricciardo is vooraan blijven rijden en heeft de race gewonnen. Max heeft zich nog tot een negende plaats naar voren kunnen vechten, dus die had in ieder geval nog wat punten. In de tussentijd was Annet weer verder aan het knutselen aan de wieg voor een van haar aanstaande kleinkinderen. Een leuk weetje over >>freubelen<<

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.