Kom maar op…

Vannacht maar met de balkondeur open geslapen om wat frisse lucht binnen te krijgen. Vanavond ook de plafond-sikorski maar aanzetten. Die had ik ook nog hangen 🙂 Na de eerste wekker, maar direct in de actie gekomen. Ik lag toch al een beetje te draaien. Het werk was weer een knokpartij met puppet. Het blijft twee stappen vooruit en weer drie naar achteren. Na het werk nog even wat noodzakelijke boodschappen gedaan en toen naar huis. Lekker op het balkon en soepje gegeten en op René gewacht. Laat code oranje maar komen! Samen met René naar zijn baas, Richard. Daar had de printer het begeven. Ze hadden wel een nieuwe lasten komen, maar aansluiten zagen ze niet zitten. Of ik dat kon doen? Uiteraard kon ik dat. Het bleek een kwestie van de kabeltjes uit de oude printer halen en in de nieuwe doen. Ze waren zo gelijkwaardig dat er verder niet veel aan was. Windows zag heb ook meteen een na het plaatsen van de inkt cassette was alles weer in orde. Weer thuis was Annet er ook al. Verder lekker rustig aan doen en straks tukkie doen. Truste!

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.