Donder en bliksem

Vanmorgen was het nog lekker weer. Colin naar de halte gebracht en samen gewacht tot de bus kwam. Vandaag mocht ik blijven 🙂 Door-gereden naar mijn werk. Code oranje was al door het KNMI afgekondigd, maar daar was nog weinig van te merken. Later op de dag begon het te rommelen. Tot het halve land onder de bliksem ontladingen lag. Na het werk, weer naar mams. Lekker gegeten en met Colin weer naar huis. Annet kwam ook nog als halve verrassing. Er was wel sprake ven geweest dat ze misschien kwam, maar het was toch wel een leuke verrassing dat ze inderdaad kwam.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.