Mistig

Vanmorgen was het erg mistig. Je kon vanuit mijn raam amper de snelweg verlichting zien. Annet moest werken vandaag, dus die vertrok naar Hof van Sloten. Colin moest gewoon aar school en die heb ik even gebracht. Door de mist werd het een kleine wereld opeens. Bij mams ontbeten en daarna nog een uurtje wezen skiën bij SnowPlanet. Mijn knie hield het redelijk, tot ik moe werd en last ging krijgen. Dan was dus het teken om er mee op te houden. Er was ook een hele groep jongeren met een beperking aan het skiën met begeleiders. Vooral de twee skistoelen waren te gek. Aansluitend nog een bak kibbeling gehaald aan de kop van de haven. Onderweg naar de waterkant werd ik nog aangevallen door een hongerige zeemeeuw. Dat kreng probeerde opeens op mijn schouder te landen. Voor alle zekerheid maar een veilig plekje tussen een paar palen opgezocht. Het uitzicht was ook hier beperkt. Vaag zag je nog de omtrekken van het fort-eiland, maar daar bleef het dan ook bij. Na deze lunch ben ik nog even boodschappen gaan doen en na die opgeruimd te hebben had ik nog even tijd om lekker op de bank te gaan zitten niksen. Dat moet op zijn tijd ook gebeuren. Al snel was het weer tijd om richting het Kaj Munk College te gaan. Op weg terug moest ik nog even in de ankers, omdat iemand vergeten was zijn keuzeformulier in te leveren. Dus weer terug naar school. Mocht ik nog blij zijn dat hij het zo snel bedacht had… Verder Alea Iacta Est, maar daarover later meer. Na de pizza alle spullen weer ingepakt en Colin naar Monique gebracht. Nog even bij mams langs om de laptop na te kijken en toen naar Hillegom.

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.