Dordrecht

Vandaag de jaarlijkse wandeling met Orpheus. Deze keer de NS wandeling Eiland van Dordrecht. Dank zij Leon, die mijn waakdienst een paar uurtjes waarnam, konden we mee wandelen. We dachten eigenlijk dat we nog nooit in Dordrecht geweest waren, maar opeens gingen we een hoek om en herkende ik een beeldpartij. Vorig jaar zijn we na gedoken te hebben bij Todi, bij de Beren in Dordrecht gaan eten. Vanaf dat punt van de wandeling waren er wat meer bekende punten 🙂 Onderweg ook nog twee caches meegepikt. Eerst ff rusten! en daarna nog Extraatje: Prinses in de Polder. De rest lag te ver buiten de route, dus die hebben we maar laten liggen.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.