Wiegje spijkeren

Vandaag bijkomen van de wandeling. Ook begint de stand-by dienst weer steeds meer invloed te hebben. Hoewel ik me voorgenomen had er niet zo veel last van te hebben, vreet het toch aan me. Vandaag verder gegaan met het vastzetten van de bekleding van de wieg. Het opgebrandde boortje is inmiddels vevrangen door een nieuw HSS boortje van een betere kwaliteit (hoop ik). De Dremel op de laagste stand en gaan… Met nog wat aanpassingen op verzoek van Annet, lijken nu de binnenbekleding en de kap op zijn plek te zitten. Mijn taak zit er op 🙂 Na de borritos’hebben we de tassen ingepakt en zijn we naar mijn huis gegaan. We werken morgen alletwee in Amsterdam, dus dat gaat wat reistijd schelen en we ontlopen de file voor de Schiphol tunnel.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.