Gewoon weer een nieuwe maandag…

Vannacht weer extreem slecht geslapen. Benauwd, waakdienst, laat naar bed, enz… Nogal brak de dag begonnen dus. Annet ging richting Hof van Sloten, ik gewoon naar zuid-oost. Vandaag hoofdzakelijk voorbereidingen getroffen voor morgen en overmorgen. Morgen heb ik mijn EHBO herhalingsdag, waar ik de e-learning voor afgerond moet hebben en overmorgen heb ik de hands-on-puppet dag, waar ik ook wat voorbereidingen voor moet treffen. Met name controleren of alle rechten goed uitgedeeld zijn. Na het werk naar mams. Lekker lasagne gegeten en haar laptop opnieuw geïnstalleerd. Daar viel ondertussen niet meer normaal mee te werken. Hopen dat de herstel usb stick zijn werk doet. Na wat reboots en wat updates, lijkt hij weer te doen wat hij moet doen… “And Now We Wait”. Truste!

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.