EeejjHaaaBeeejjjOoohhhh

Moet ik vandaag mijn bed wel uitkomen? Dat was mijn eerste gedachte toen ik wakker werd 🙂 Je hebt wel eens van die dagen dat je je het liefst weer omdraait en net doet of het al weer avond is… Maar helaas. Het leuke is dan wel dat vandaag de herhaling voor het behouden van mijn Oranje Kruis diploma was. Human drive was weer door 112bhv ingeschakeld om dit voor ons te realiseren. Naast onze lotus, Andre, was ook een nieuwe human-drive-collega die meeliep om ervaring op te doen. In eerste even een korte samenvatting van hoe de getallen staan tegenwoordig. Daar is niet veel in veranderd. En als al het andere faalt, val je terug op wat je nog wel wist. Iets doen is altijd beter dan niets doen. Vervolgens mochten we onze kennis en kunde van reanimeren en verbinden nog even aantonen. Vervolgens begon Andre te pas en te onpas in elkaar te storten. Wat kan een mens veel mankeren in korte tijd zeg! Hij heeft ons daarbij op geen moment in verlegenheid weten te brengen. Wat hem als lotus achteraf opviel, was de rust die we behielden en de samenwerking die we onderling hadden. Geen gehaast, geen haantjes gedrag, maar alles om het slachtoffer zo goed mogelijk te helpen. We zijn dus allemaal weer voor een jaartje goedgekeurd. Nu afwachten wat het bedrijf voor verrassingen in petto heeft. We hoorden in de wandelgangen dat Het Oranje kruis wellicht ingeruild gaat worden voor het Rode kruis. Voor die laatste hoef je geen examens te doen. Na de cursus nog de update op het Oranje Kruis boekje opgezocht en afgedrukt als bijlage. Verder nog wat mail weggewerkt die in de loop van de dag binnen was gekomen. En opeens was het vijf uur! Snel alles ingepakt en op huis aan gegaan. Nog even boodschappen gedaan voor het eten. Dat werd de makkelijke manier: een bak maaltijdsalade hete kip en een bak ananas. Daar moeten we het mee doen vanavond. Voor het eten nog even een was aangezet. Na het eten nog even mijn kofferbak een beetje op orde gebracht. Er lag inmiddels diverse losse troep in. Mijn duikspullen weer in de tas verzameld en in de berging opgeborgen. De hondjes ook naar de berging gebracht. De tas met skispullen weer netjes ingepakt, zodat niet alles los slingerde. De rest van de avond gaan we lekker rustig aan doen.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.