Hands on puppet

Vannacht in coma gelegen. Niets gehoord van berichtjes op mijn telefoon 🙂 Normaal neem ik die nog wel waar en negeer is ze, maar nu helemaal niets gemerkt. Heerlijk! Lekker al vlak voor de wekker wakker geworden, dus daar ook geen stress van. Rustig naar de paalbergweg gereden en me voorbereid op de hands-on cursus puppet. Over de dag weer een beeld gekregen hoe puppet ook al weer precies werkte. Een dagje veel rommelen in profiles, roles en hiera, geeft weer een beetje gevoel voor het geheel. Morgen meteen aan de bak om de root wachtwoorden automatisch te laten wijzigen. Het zou moeten kunnen. Zelfs onze vreemde regel zou geïmplementeerd kunnen worden. We gaan het zien. Na de cursus in de hoogste versnelling nog naar [OF]. Ik was net op tijd voor mijn fans. Leslie, Rick en Kaj zaten al met smart op me te wachten 🙂 Daar doe je het dan allemaal voor he. Thuis had ik post van Sanquin. Ze hebben kennelijk dringend plasma donoren nodig. Ondanks de specifieke aantekening in mijn dossier, hebben ze me nog toch ook weer benaderd voor plasma donor. Ik ga er nog eens over denken. Annet was er al. Die zat lekker te werken. Wat later kwam Colin ook weer en was de club compleet. Truste!

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.