Saturnus op de foto???

Wakker worden met het zonnetje in je gezicht 🙂 Of bijna dan, maar in ieder geval aan de goede kant van het huis. De rolgordijnen laat ik altijd een stukje open voor het uitzicht. Annet was als eerste in de actie. Daarna ik en als laatste kwam junior uit zijn bed rollen. Het OV staakte in de regio – ze zullen een keer wel normaal rijden – en ik heb als taxi gefungeerd. Verdere meerijders waren er niet, dus we konden in een keer richting Kaj Munk College. Op weg naar mijn werk, met mijn domme hoofd zo de file voor de Schipholtunnel in 🙁 Even een momentje van onoplettendheid. Het viel alles bij elkaar mee, maar slim was net niet. Na de cursus van gisteren vol goede moed weer met puppet begonnen. Dingen waren op zijn plek gevallen en het begon goed. Tot ik Visual Studio Code moest upgraden. Via de interne manier ging dat niet, dus moest ik de installer downloaden. Die vond echter dat er nog bestanden in gebruik waren en wilde niet verder. Na afbreken, bleek er toch wel een en ander gesloopt te zijn en werkte het hele pakket niet meer. Via taakbeheer kunnen achterhalen wie er nog meer bezig waren op de server en samen gekeken wat er aan de hand kon zijn. Er beken nog diverse draaiende processen te zijn die al lang niet meer door iemand gebruikt werden. Na die een voor een afgeschoten te hebben, kon de installatie wel gewoon goed tot een eind komen. Inmiddels was het al weer lunch tijd geworden. Na de lunch nog tegen een paar rare dingen aangelopen. Met name naamgeving die niet acceptabel was en toen werd het al weer tijd om voor taxi te gaan spelen. Van de week zo veel uren te veel gemaakt dat ik nu wel wat eerder weg kon. Op naar het Kaj Munk College om junior op te pikken en naar oma. Haar laptop bleek het inmiddels gewoon te blijven doen. Die strijd hebben we in ieder geval gewonnen. Na de nasi zijn we naar huis gegaan. Vanavond laat weer eens kijken of ik Saturnus op de foto kan zetten.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.