De eenzame skiër…

Vannacht diverse keren uit nare dromen wakker geschrokken. Maar natuurlijk niet meer weten wat er allemaal mis was. Ja iets met kinderen en een keer iets met werk, maar details, ho maar! Allen het rotgevoel blijft 🙁 Verder een vrijdagochtend als vele voorgaande… Het skiën is een afwijking van de routine, hoewel dat inmiddels ook een routine begint te worden. Maar voorlopig vind ik het nog steeds leuk om ieder week een uurtje te oefenen. Vandaag was er buiten mijn nog een snowboarder en dat was het dan. We wisten elkaar zodanig de ruimte te geven dat de een in de lift hing terwijl de andere de piste voor zichzelf had. Na anderhalf uur had ik het weer een beetje gezien. Knieën begonnen een beetje te protesteren en ik kreeg ook een beetje honger, dus op naar de kop van de haven in IJmuiden voor een lekkere bak kibbeling. Vandaag of morgen ook maar weer eens naar Meerzicht voor ze me gaan missen 🙂 Thuis nog even lekker aangerommeld en weer naar het Kaj Munk College om Colin op te halen. Die heeft met zijn snotkopje toch nog de dag vol weten te maken ondanks de motivatieproblemen met het science project, waar een groot deel van de kids dus niet aan mee kunnen doen… Met zijn huidige rooster kunnen we als we thuis zijn onderhand meteen aan de bak om weer op pad te gaan 🙁 Besloten om samen uit eten te gaan bij de shoarma-tent en dan door te rijden naar Hillegom. Dan hadden we nog wat tijd om een beetje rustig aan te doen thuis. Spullen ingepakt en via het eethuisje, langs de benzinepomp naar Hillegom. Het weekeinde kan weer beginnen!

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.