Nieuwe shirtjes

Voor de visite vanavond, eerst nog even het dorp in om nog wat te knabbelen te halen. Vervolgens met Colin op pad naar Lisse om wat nieuwe shirts te kopen. We konden weer vier shirtjes scoren. Hij heeft ze zelf uitgezocht, dus ze zullen wel goed zijn. Aansluitend nog even naar CoolBlue om een nieuwe laptop te kopen. De rest van de middag rustig aan gerommeld. De nieuwe laptop geïnstalleerd en van de juiste anti-virus software voorzien. ‘s Avonds kwamen Astrid en Giorgio op visite. Gezellig gebabbeld over oude- en vooral nieuwe tijden.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.