Kat in de dakgoot.

Uitgeslapen en meteen een innige relatie met de wc begonnen. Vreselijke buikkramp en zweten als een otter. Het was met geen pen te beschrijven en gelukkig heb ik de foto’s niet. Dat duurde verder een groot dee lvan de dag 🙁 Eind van de middag hebben we da uitschuif ladder aan de buren uitgeleend om een kat uit de dakgoot te halen. Dat lukte niet dus daar is uiteindelijk de brandweer voor gekomen. Toen de kat werd ingesloten, nam hij zelf een grote sprong uit de dakgoot naar de grond. Die was ook weer gered. ‘s Avonds lekker van de plaat gegeten. Een beetje rustig aan gedaan, want mijn binnenwerk was nog steeds niet helemaal tot rust gekomen.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.