Baalmaandag

Vanuit Hillegom eerst langs het Kaj Munk College gereden om Colin af te leveren. en toen door naar mijn werk. File voor de Schipholtunnel begon zo vroeg, dat er niet eens meer normaal was in te voegen op de snelweg, dus direct de alternatieve route op. Aan de paalbergweg begon de week weer als iedere andere. Ik moets nog wel even achter een goede mailroute aan, omdat de oorsponkelijke ontvanger net uit dienst was gegaan en niet alles doorgestuurd werd naar zijn opvolger. Die opvolger heb ik dus opgezocht en op de hoogte gebracht. Wat later de bevestiging dat alles op zijn pootjes terecht gekomen was… “And Now We Wait”… Na het werk weer naar mams, waar junior er nog niet was ??? Die had nog wat te regelen met wat klasgenoten over een interview of zo. Hij was onderweg. Loslaten ouwe… Na het eten wilde hij graag snel naar Monique, want die kon hem nog helpen met wat Frans huiswerk dat er nog lag, dus zodra die thuis bleek, hebben we de sooi weer naar boven verhuisd. Nog een bak koffie bij mams genomen en zelf ook naar mijn huis gegaan. De noodzakelijke opruiming gedaan, wat 3d afdrukjes opgezocht en bekeken en toen lekker in bed gaan liggen lezen.

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.