Kedengedeng -> Apeldoorn

Het was weer zo ver… Locatie Apeldoorn… Zou eigenlijk Maastricht zijn vandaag, maar… Een lekker ochtendwandeling gemaakt naar de bushalte. Halverwege bedacht ik me dat mij planning op een andere halte was gedaan en dat de bus natuurlijk eerder op de beoogde halte kwam, dus moest ik halverwege nog even versnellen. Gelukkig op tijd op de halte.  Op Schiphol kon ik zo in de InterCity stappen en niet veel later vertrok die ook. Aan de fauststraat was er zowaar plek om te zitten?!?! Ik was een keer vroeg genoeg en er waren wat mensen met vakantie, dus ik had mazzel. Na de presentatie van IBM, de lunch en het werkoverleg, was het al weer tijd om de terugreis te aanvaarden. Ergens tussen de bedrijven door schiet ik inmiddels een keer wel op met puppet. Het wijzigen van de root wachtwoordenis zo goed als geregeld. Als alle puppet modules ten minste AIX blijken te spreken en de opgeztte structuur een beetje gefatsoeneerd gaat worden. Maar er zit schot in. De terugreis ging voorspoedig. De bus kwam redelijk snel, de eerste trein kon ik ook zo instappen. Op station Amersfoort kwam mijn trein tegelijk binnen met mijn aansluitende IC naar Schiphol. Dat was uitstappen, perron oversteken en weer instappen. Ik snap niet wat mensen tegen het OV hebben 🙂 Met uitzicht op een heel deel Westerborkpad richting Shiphol getuft. Leuk om aldoor stukken te zien waar we al gelopen hebben. In het dorp, even een tussenstop gemaakt bij de AH om wat kleine inkopen te doen voor de avond. Van de AH lekker het laatste stuk naar huis gelopen. En dan ben je toch bijna het klokje rond uit huis. Lekker makkelijk een pizza in de oven gedaan en opgegeten. Als toetje de bak ananas die ik bij de appie gehaald had en tot slot kwam Annet nog naar me toe. Truste!

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.