Dag vriendjes en vriendinnetjes

Opstaan, spullen verzamelen en naar het werk. Mijn buikpijn speelde weer op dus ik heb de helft van de dag weer op de wc gebivakkeerd 🙁 Tussendoor wel een flink eind opgeschoten met puppet. De problemen waar we tegen aan liepen werden dus inderdaad veroorzaakt door puppet zelf. We vonden een oplossing van 8 maart dit jaar! Kun je nagaan hoe ver de puppet ondersteuning voor AIX achter loopt op de feiten. Maar er zit eindelijk een beetje schot in. Aansluitend nog naar Only Friends. Vanwege de lagere bezetting door vakanties en uitvallen was er wat meer afstemming geweest over wie er wanneer was. Dank zij mijn innige wc-relatie was het per duik afwegen of ik die wel of niet uit zou kunnen zingen. Het ging goed en we zijn niet tegen problemen aangelopen. Ten minste niet tijdens mijn aanwezigheid. Via een broodje döner terug naar huis en daar neergeploft. Colin kwam weer en de kleine club was weer compleet.

About Peter Hofman 2143 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.