Puppet Muppets

Vanmorgen Colin dan voor mijn eerste keer afgezet bij de tijdelijk halte van de 145. Tijdelijk in de zin van de onbeschikbaarheid van de andere haltes tot het oude viaduct van de A9 over de Pa Verkuijllaan gesloopt is. Vanwege de onmogelijkheid om daar een beetje te parkeren, maar meteen doorgereden. Via een omweggetje nog even langs de halte en tegen de richting van de 145 in naar mijn werk gereden. Die bus kwam me al snel tegemoet, dus ze zouden wel onderweg zijn. Waanzinnig dat het zo een verrassing is als de bus gewoon komt 🙁 Maar goed. Aan de paalbergweg bleken mijn puppet goeroes, weg… Vast op vakantie of zo… Gelukkig was er een andere goeroe graag bereid mij verder te helpen. Voor hem was het een extra uitdaging of zo. Hij zaagde planken van dik hout 🙂 Het ene stuk code naar het andere werd bedacht en aangepast. Alles strandde vandaag op het punt dat we niet konden vinden welk protocol IBM opeens bedacht had voor zijn SHA512 encryptie… In ieder geval niet de standaard uitvoering 🙁 Lijkt Microsoft wel met zijn eigen “open” document formaat dat ze op de rest van de wereld proberen te drukken terwijl de rest al lang een open document formaat heeft. Wat is eenvoudiger dan aansluiten? Maar goed. Mijn nieuwe puppet mattie gaat daar lekker zijn tanden in zetten 🙂 Ik ga weekend vieren! Na het werk, weer naar mams. Lekker lasagne gegeten en in de tuin nog een irritant groot gegroeide struik/boom gekortwiekt. Er staat nu alleen nog een stammetje, maar dat gaat ook nog een keer sneuvelen. Vervolgens weer naar huis en nu lekker rommelen. Truste!

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.