Bouwvakker-vrijdag

Vanmorgen een iets ander programma. Colin Nara school gebracht en toen door-gereden naar Hillegom. Ron en Marga hebben de sleutel van hun nieuwe huis in de oude bollenschuur en ze konden wat hulp gebruiken met het naar binnen slepen van de parketvloer. Die was afgeleverd op een pallet, maar aan de stoeprand op straat. Dus met een paar ritjes de kofferbak van hun auto vikgestapeld met hout, naar de ingang van hun huis gereden en de boel naar binnen gebracht. Na een paar rotjes was alles binnen. Nu moet het nog over de eerste en de tweede etage verdeeld worden, maar dat wilde Ron een beetje faseren. Inmiddels was er nog meer hulp gearriveerd. Voor mij was het al weer bijna tijd om Colin op te halen dus na een gebakje ben ik weer gegaan. Samen naar Meerzicht geweest voor een lekkere pannenkoek en daarna naar huis. Thuis ben ik maar eens aan de gang gegaan met de gallerij. De vloer is nogal groenig aan het worden en de ramen moesten nodig gelapt worden. Dus houtwerk schoonmaken en ramen lappen. Daarna de grond schoon proberen te boenen, maar ik denk dat daar zwaardere chemicaliën voor moeten komen. Toen de voorkant klaar was, meteen de achterkant ook maar gedaan. De rest van de dag aangerommeld en na het eten Colin weer naar Monique gebracht. Nog even bij mams op de koffie en op naar Hillegom. Het weekend kan beginnen!

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.