24 uur

Vanmorgen lekker uitgeslapen. Daarna een beetje aangerommeld tot drie uur om vervolgens de start van de 24 uur van Le Mans te bekijken. Annet ging samen met Marina het avondeten verzorgen in het verzorgingstehuis bij hun moeder. Een keer per maand verzorgt de familie van één van de bewoners het avondeten en vandaag mochten ze dat doen. Timo, Joep en ik hadden patat en broodjes Van Dobbe kroket. Na het eten, toen Annet ook weer terug was zijn we nog  naar Sam en Lisanne gegaan om de wieg weg te brengen. Meteen gekeken hoe de kinderkamer er uit gaat zien. Die is al zo”n beetje helemaal klaar. Toen we weer in Hillegom waren, nog een uurtje naar de race gekeken en toen naar bed. Morgen weer een stukje wandelen!

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.