Etappetje

Vanmorgen door de wekker gewekt. Beetje jammer, maar we wilden nog een stukje van de wandeling Westerborkpad gaan doen, dus we moesten bijtijds op pad. Dus broodjes klaar gemaakt en op pad. De auto geparkeerd op het begin punt in Hulshorst. Omdat we nu halverwege de etappe startten, was het niet zo heel erg ver meer naar het eigenlijk eindpunt in Nunspeet. Tot onze verbazing was er toch van alles open hier op zondag, dus we hebben even lekker in het zonnetje gezeten met een kop koffie en een kop thee. Ik nog met een appelpuntje 🙂 De volgende etappe was slechts een kilometer of zes, dus die plakten we achter het laatste deel van de vorige. Dus op naar Vierhouten. Onderweg nog twee caches opgepikt. Eerst Stippies rondje II en later De Ossenkolk (RGN). We kwamen er nog een tegen, maar dat was meteen een puzzel om iets uit een dichtgelaste stalen doos te halen. Jammer, geen tools bij me, andere keer maar. Vanuit Vierhouten bleek het nog een avontuur om weer bij de auto te komen. De bus ging één keer per uur en zie hadden we natuurlijk net gemist. Tijdens het wachten ontdekte ik dat we de bus moesten reserveren. En dat ging weer niet. Wat een gezeik. Bij een hotel maar een taxi gevraagd en daarmee naar de auto terug. In deze buurt moet je op zondag niet te veel verwachten 🙁 Annet reed terug en ik ben half in slaap gevallen. Weer in de buurt van Hillegom nog even langs de moeder van Annet. Verder rustig bij zitten komen van de dag. Nog wel even het kaartje bijgewerkt op de [WBP] pagina.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.