Franka

Gisterenavond redelijk afgepeigerd in bed gestort na de wandel perikelen. Alles bij elkaar was er niet veel aan de hand, maar werd het me allemaal even te veel. Zeikerd! De weg was leeg vanmorgen. Ik kon fluitend naar de paalbergweg. De slagboom is nog steeds stuk, dus had ik weer voor niets mijn raam open gedaan en mijn pasje klaar gehouden. Weinig spannend gedaan over de dag en aansluitend naar mams gegaan. Lekker lasagne gegeten, nog wat groen afval weggegooid en naar huis gegaan. Brandblusser opgehangen (weer een klusje afgerond). Vervolgens ook nog de twee Franka posters in mijn werkhok opgehangen. Nog een klusje gedaan 🙂 en weer twee witte wandjes opgeleukt. Verder rustig op de bank gehangen.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.