Kedengekrak…

Lekker nog even de wekker een paar keer uitzetten, maar dan toch in de actie gekomen. Op het werk met Jos uit eten gegaan voor het ontbijt 🙂 Het beroemde euro-ontbijt bij de IKEA. Tegen de lunch voor de verandering (ahum) maar weer naar Apeldoorn afgereisd voor een uurtje overleg. Al het openbaar vervoer sloot gelukkig lekker op elkaar aan op de heenreis, tot… we het bericht kregen dat vanwege een wisselstoring Amersfoort het eindstation was. Precies het stukje dat ik nog nodig had, was onbegaanbaar. We konden omreizen via Zwolle… Tja, dat was drie kwartier langer en zou mij niet veel meer brengen. Afgewacht op betere tijden, maar toen bleek dat de verstoring nog tot zeker half drie zou duren, dus maar de eerste trein terug naar het westen gepakt. Onderweg nog wel ingebeld om mee te luisteren en te kijken. Ruim drie uur verder en geen ruk opgeschoten, zit je dan weer achter je bureau. IBM had inmiddels gereageerd op onze hulpvraag over de encryptie methode. We hebben nu een overzicht van hoe en wat. Hopelijk is dat genoeg en kan mijn puppet-mattie er iets mee 🙂 Tijdens de soep, kreeg ik nog een noodoproep van junior. Die moest nog steeds een interview met me afnemen als afsluiting van zijn maatschappelijke stage bij Only Friends. Dat hebben we via google docs gedaan 🙂 Hij tikte de vraag en ik tikte mijn antwoord. Kon het meteen afgedrukt worden om in te leveren. Het ligt op tafel klaar voor hem. Verder is het volgende onderdeel van mijn aanstaande weerstation binnengekomen. De 3D prints van de houder van de zonnepanelen, de beschermkap voor de temperatuur sensoren en de “toren” voor de bliksemdetector zijn netjes afgeleverd.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.