De dag erna…

Zo, mijn vierenvijftigste levensjaar is begonnen 🙂 Alsof er een wereld voor je opengaat. Oh nee, het leven gaat gewoon door zoals het aldoor ging. Annet uitgezwaaid en Colin weer, met de leen-auto, bij de bushalte afgezet. Halverwege de dag ben je dan inmiddels horendol gewordenvan het heiwerk dat ze verderop aan het doen zijn. Bonk, bonk, bonk, bonk, bonk, bonk, bonk, bonk, bonk, bonk, bonk, bonk, bonk, bonk, bonk, bonk, bonk, bonk, bonk, enz… Af en toe is het even stil en hoop je het gehad te hebben, maar helaas… Weer bij mams werd ik gebeld door de garage dat mijn auto klaar was, dus daar naar toe. Bij de receptie bleek dat ze iets te voorbarig waren geweest. Op zich was alles wel klaar en gedaan, maar ze hadden hem nog niet uitgelijnd gekregen. Dus mijn stuur stond nog niet recht. Of ik misschien nog een dagje met de Space Star kon doen? Ach, geen probleem. Ik ben mobiel, dus hoewel erg slordig, is er geen man overboord. Teug bij mams, Chinees gehaald en daarna weer met Colin naar huis.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.