Chaotisch dagje

Wat een dag. Plannen plannen plannen. Eerst Colin bij de bus afgezet en naar mams gegaan. Hij had slechts een uurtje repetitie, dus brengen en halen was niet haalbaar. Bij mams ontbeten en wat later naar het Kaj Munk College om Colin op te halen. Op weg terug belde de garage dat mijn auto deze keer wel klaar was. Meteen maar doorgereden om hem op te halen. Na de uitleg van de rekening en het afreken, vergat ik eerst nog de sleutels maar toen we bij de auto kwamen ontdekte Colin een flinke verse kras in de achter deurstijl 🙁 Het poeder na de kras zat nog langs de rand. Receptie er bij gehaald en naar laten kijken. Na wat gemor besloot de garage chef dan toch maar om het paneel opnieuw te gaan spuiten, dus weer naar binnen voor een nieuwe afspraak. Maandag mag hij weer terug. Pfff, deze keer onderhoud met hindernissen 🙁 Toen eindelijk met auto naar huis. Wachten op de controle van de cv installatie. Vandaag kwam de bouwer bekijken hoe alle kasten ingericht waren om straks bij de verbouwing van de rookgas afvoer kanalen niet voor verrassing te komen. Maar ze hadden geen tijdstippen af kunnen geven. Ik had maar een briefje op de deur gehangen met tijdstippen dat ik thuis zou zijn. Gelukkig kwam de goede man al vrij snel langs. Kennelijk was er weinig bijzonders, want na een korte blik in de kast was hij tevreden. Snel was hij weer op weg. Verder vandaag weinig tijdgebonden dingen gelukkig. Con weer naar school gebracht en doorgereden naar Snowplanet om nog een uurtje te gaan skiën in de tussentijd. Helaas had ik alle verkeerslichten tegen. En als klap op de vuurpijl ging de brug in de A9 ook nog open. Dat kostte allemaal behoorlijk wat tijd. Bij de skibaan bleek ook de gevorderden lift in onderhoud te zijn, dus we hadden alleen de trage lift 🙁 En die lift is toch al de spelbreker in het geheel. Maar goed. Lekker drie kwartier naar beneden gegleden. Toen kreeg ik koude tenen, want ik was ook mijn skistokken vergeten. Het loopt allemaal lekker rommelig vandaag. Colin weer opgehaald en naar huis. Snel alle spullen vast ingepakt en nog even bij kunnen komen. Colin moest nu twee tassen inpakken. Een voor het weekeinde en een voor zijn werkweek volgende week. Samen nog een broodje döner en een broodje shoarma gegeten en door gereden naar Hillegom.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.