Zaterdag – werktitel

Tja, dat krijg je als je niet meteen alles bijwerkt… Achteraf met terugwerkende kracht berichten plaatsen gaat soms mis… Wat heb ik zaterdag gedaan? Geen idee meer! Ze relaxed was het zeker. Ben nog met Annet in Lisse geweest voor iets, maar details zijn me niet meer bijgebleven. Zal ongetwijfeld een relaxte dag geweest zijn! Alleen de kwalificatie van de F1 staat me nog enigsinds bij 🙂 En de backup van Annet haar laptop die in in de tussentijd gemaakt had.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.